Csapatunk

Balázs Bálint

környezetszociológus

A környezet- és társadalomtudományok területén dolgozó független kutatócsoport, az ESSRG alapító tagja és ügyvezetője. A fenntartható és helyi élelmiszer rendszerek kutatója, és elkötelezett a civil tudomány elvei iránt.

Pataki György

közgazdász

A környezet- és társadalomtudományok területén dolgozó független kutatócsoport, az ESSRG alapító tagja és vezető kutatója. Kutatási területei az alternatív élelmiszer-ellátó rendszerek, a biológiai sokféleség és az ökoszisztéma szolgáltatások, a társadalmi innováció és a társadalmi vállalkozások.

Szakál Diana

szervezetfejlesztő közgazdász

A környezet- és társadalomtudományok területén dolgozó független kutatócsoport, az ESSRG tudományos munkatársa. A Fit4Food2030 budapesti kezdeményezésének koordinátora, emellett a rendszerszemlélet fejlesztését és az élelmezési rendszer fenntarthatóságát kutatja.

Czeglédi Alexandra

a Járókelőkutató koordinátora

A környezet- és társadalomtudományok területén dolgozó független kutatócsoport, az ESSRG tudományos munkatársa. A közösségi alapokra helyezett tudományos kutatás híveként a hazai civil tudományos kezdeményezések feltérképezésével foglalkozik. Szívesen kísérletezik vizuális kutatásmódszertani megközelítésekkel.

A Járókelő csapata

Bardócz Csaba

A Járókelő.hu irodavezetője

2014 óta tagja a Járókelő csapatának, 2017 óta az egyesület munkatársa. Szabadidejében kerékpározik és kertészkedik.

Le Marietta

Önkéntes

Önkéntesként segíti a Járókelőkutató munkáját

Csősz Ignác

Fejlesztő

Hivatásos webprogramozó. A Járókelő.hu fejlesztő csapatának vezetője.

  Vissza az oldal tetejére