Támogasd a Járókelőkutató működését

A Járókelőkutató a Környezeti Társadalomkutatók (ESSRG) és a Járókelő Közhasznú Egyesület közösen fejlesztett civil tudomány (citizen science) kezdeményezése.

A Járókelő 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Az ESSRG 2009 óta dolgozik a civil tudomány elterjesztésén, és végez részvételi és közpolitikai irányú szocioökonómiai kutatásokat a társadalmi igazságosság és az ökológiai fenntarthatóság érdekében.

Támogasd a Járókelőkutatót a civil tudomány terjesztésében rendszeres adománnyal! Keresd az ESSRG-t, ha kutatási ötleted van!

A Járókelő oldal 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Ön lefotózza a problémát, mi elküldjük az önkormányzatnak, a Járókelőn publikáljuk, és mindenki véleményezheti a megoldási folyamatot.

Az oldalt a Járókelő Egyesület civil szervezet tartja fenn, önkéntes csapatunk gondozza a beküldéseket, és végzi az oldal üzemeltetését.

Támogasson minket rendszeres adománnyal, hogy segíthessük a bosszantó városi problémák gyors megoldását!

  Vissza az oldal tetejére